Vinderne 2015

Vi har samlet alle vinderne til Danish Entrepreneurship Award 2015 i en oversigt herunder, så du nemt og hurtigt kan se, hvad de unge idémagere har fundet på i år.

EDISON

Projekt Edison er en sjov og lærerig opfinderkonkurrence for elever i 6. og 7. klasse, hvor eleverne gennemgår en innovativ læringsproces.

Edison 1. plads

Edison 1. pladsInsu fra Holme Skole vandt førstepladsen i Edison med deres ur med dertilhørende pumpe, der måler blodsukkeret og giver besked, når det er for lavt eller for højt.

Edison 2. plads

Edison 2. pladsVelsmag fra Vindinge Skole vandt andenpladsen i Edison med deres smagstilsatte bedøvelse til brug ved tandlæger.

Edison 3. plads

Edison 3. pladsChallenger fra Kirstineberg Skole vandt tredjepladsen med deres app, hvor man kan udfordre sine venner til bl.a. at lave fysiske øvelser og dermed motionere mere.

DA VINCI

Da Vinci er en udstillingskonkurrence, hvor elever fra ungdomsuddannelserne kan fremvise deres gode idéer.

Da Vinci 1. plads

Da Vinci 1. pladsSubreader fra Learnmark Horsens vandt førstepladsen med deres computerprogram, der kan læse undertekster højt, så man ikke behøver at læse dem.

Da Vinci 2. plads

Da Vinci 2. pladsSmartgutter fra HTX Skjern vandt andenpladsen med deres produkt, der gør det nemmere at rense tagrender.

Da Vinci 3. plads

Da Vinci 3. pladsCalfAid fra Agroskolen Hammerum vandt tredjepladsen med deres fodringsvogn, der forbedrer måden, man fodrer kalve på.

DESIGNTALENT 2015

DesignTalent er en årligt tilbagevendende konkurrence for nuværende eller nyuddannede designstuderende.

DesignTalentÅrets DesignTalent er Emil Lagoni Valbak. Han vandt prisen med sit multifunktionelle sofamøbel ADAPT.

IDÉKONKURRENCEN

Idékonkurrencen er en niveauopdelt pitchingkonkurrence for elever og studerende. Der findes en vinder af hvert niveau, der kan ses herunder.

Grundskolen

Idekonkurrencen grundskoleMeet Me There fra Ryslinge Efterskole vandt Idékonkurrencen for Grundskoler med deres forum, der skaber integration ved at samle etniske danskere og nydanskere om forskellige aktiviteter.

Ungdomsuddannelserne

Idekonkurrencen ungdomsuddannelserAirCast fra Virum Gymnasium, KNORD Inkubator, vandt Idékonkurrencen for Ungdomsuddannelserne med deres trådløse HDMI-løsning til uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet.

Videregående uddannelser

Idekonkurrencen videregående uddannelserProteinBag fra Erhvervsakademi Sjælland vandt Idékonkurrencen for Videregående uddannelser med sit produkt; proteinpulver i portionsposer.

MIKROLEGATER

På Danish Entrepreneurship Award 2015 blev der uddelt tre Mikrolegater á 25.000 kr.

Mikrolegat ApptizerApptizer fra Københavns Universitet og Aarhus Universitet vandt et Mikrolegat med deres produkt, der matcher virksomheder med app-udviklere.

Mikrolegat iHavniHavn fra Københavns Universtitet vandt et Mikrolegat med sit produkt, der gør det nemmere for sejlere at finde bådepladser, få vejrinformation etc.

Mikrolegat LeanGreenLean Green fra Københavns Universitet og Roskilde Universitet vandt et Mikrolegat med deres bæredygtige festivalstol af vandtæt pap.

Stort tillykke til alle vinderne. Vi glæder os allerede til næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *