Om Youngtrepreneur

Youngtrepreneur er en blog, hvor vi stiller skarpt på entreprenørskab og undervisning med historier fra skolebænken. Elever og studerende, som arbejder med entreprenørskabsundervisning, iværksætteri og innovation, fortæller om deres oplevelser og om, hvad de får ud af at arbejde med deres egne idéer i forbindelse med deres uddannelse.

Du kan også gå tilbage i arkivet og du læse om tankerne og idéerne bag entreprenørskab og få gode råd og tips til, hvordan man fører sine idéer ud i verden.

I løbet af året vil du også kunne læse om Danish Entrepreneurship Award og følge med på turen mod årets Award.

Danish Entrepreneurship Award

Danish Entrepreneurship Award er Danmarks største idéfest for elever og studerende, hvor 7000 mennesker mødes for at teste mod og idéer. Her står erfarne erhvervsfolk klar med rådgivning og seriøs sparring, så de unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem. En bred vifte af oplægsholdere fortæller om livet som iværksætter, og for lærere og undervisere er der fyldt med inspiration til undervisningen. Dagen afsluttes med et brag af et awardshow, hvor de bedste idéer fejres.

Danish Entrepreneurship Award 2017 afholdes d. 16. november i Fredericia.

Fonden for Entreprenørskab

Danish Entrepreneurship Award er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab. Denne fond arbejder for at fremme de unges kompetencer inden for innovation og iværksætteri ved at integrere entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Fonden er desuden det centrale nationale videnscenter, som er med til at udbrede og videreformidle forskning om entreprenørskab i undervisningen. Gennem undersøgelser og analyser er Fonden også selv med til at generere ny viden om udbredelsen og effekterne af entreprenørskabsundervisning i Danmark.dk-ffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *