Gæsteblogger: VENTURE CUP

Som nogle af jer allerede ved, så er University Competition som Venture Cup arrangerer, én af de mange konkurrencer man kan deltage i på Danish Entrepreneurship Award. Venture Cup er en organisation, der hjælper nye iværksættere med at komme i gang og etablere en ny virksomhed. Venture Cup afholder hvert år to konkurrencer for studerende på de danske universiteter, nemlig Idea Competition og Startup Competition. For at give dig en idé om hvad Venture Cup kan gøre for dig og din startup, har vi bedt pigerne bag Ruby Cup, vinderen af Startup Competition 2012, om at sætte ord på konkurrencen og dens betydning for virksomheden.

“Vi valgte at deltage i Venture Cup, fordi det er Danmarks ledende konkurrence for start-up virksomheder. Vi har igennem Venture Cup fået enorm nyttig feedback vedrørende forretningsmodellen, fået nyttig business viden, gode kontakter, gratis PR og forhøjet omsætningen. Og vigtigst af alt har det været rigtig sjovt at deltage.”

Som deltager har man mulighed for at vinde kapital og produkter/services i form af en Booster pack til din nuværende eller nye virksomhed. Venture Cup forsøger at skabe trykke rammer for deltagerne, da dét at lave en virksomhed kan virke skræmmende. Under konkurrencerne og efterfølgende, vil vi hjælpe og rådgive det bedste vi kan.

Du er altid velkommen til at kigge forbi kontoret til en uformel snak.

Håber vi ses til Danish Entrepreneurship Award den 21. november i Fredericia

 

//Venture Cup