Gæsteblogger: GroupRoom

Sådan opnår du succesfulde projekter

I dette gæsteblogindlæg fortæller GroupRoom om, hvordan du kan få gavn af deres onlineservice, som gør det lettere at dele, synkronisere og lagre filer – og hermed opnå succesfulde projekter. GroupRoom blev i 2014 tildelt et af Fonden for Entreprenørskabs Mikrolegater og var at finde på Danish Entrepreneurship Award 2014, hvor de befandt sig i Læringszonen. Her fortalte den ene medstifter af GroupRoom, Andreas Overbeck, undervisere og lærere om, hvordan GroupRoom kan anvendes af elever og studerende for at lette samarbejdet i forbindelse med gruppearbejde samt bevare overblikket gennem et projekt. Den 19. november 2015 vil GroupRoom også være at finde på Danish Entrepreneurship Award 2015.

”Havde du også problemer med at få et hurtigt og let overblik over dine projekter, da du studerede?” – ”Ja, det kunne have været meget lettere!” Denne diskussion blev startskuddet på fortællingen om GroupRoom.

Straks efter denne samtale blev GroupRoom grundlagt med to formål:

  • at lave et værktøj, der ville gøre det lettere for os selv at gennemføre projekter i fremtiden
  • at hjælpe andre studerende i samme situation til at få nogle bedre projektforløb og derved forhåbentlig opnå højere karakterer

 

Drengene bag

Gør dine projekter (fra start til slut) til en suveræn oplevelse

Vi oplever, at projekter bliver en større og større del af fagene i folkeskolen, gymnasiet og på universiteterne. Vi ønsker at hjælpe med, at rejsen fra start til slut i projekterne bliver en suveræn oplevelse. Jo sjovere og bedre forløbet er, jo større sandsynlighed er der nemlig for, at du opnår en højere karakter.

Når du samarbejder i projekter, kommunikerer du i dag måske på e-mail, SMS og Facebook, deler filer i Dropbox, i Google Drive og per mail, planlægger mundtligt de opgaver, der skal udføres eller ved at notere dem på et stykke papir, osv.

Når man på denne måde bruger mange programmer i ens projekt, er konsekvensen, at informationen er spredt for alle vinde. Hele 50% af danske studerende er frustrerede over denne situation, hvor de ikke kan få et overblik over deres projekt. Hos GroupRoom ønsker vi at hjælpe jer med at fjerne denne frustration. Det gør vi ved at give jer et overblik over hele projektet, så I alle får en god oplevelse fra start til slut.

Du får strukturen og overblikket gennem GroupRoom

GroupRoom er udviklet til dig, som ønsker dig et cockpit, hvorfra du kan styre dit projekt og have det komplette overblik. Vores primære fokus har været, at alle skal kunne bruge det – det skal være virkelig simpelt.

GroupRoom:

  • Samler alle dine projekter (filer, beskeder og planlægning) ét sted
  • Giver dig et let overblik over projekterne
  • Giver alle gruppemedlemmer adgang til at se, hvad der sker i gruppen

Du kan allerede komme igang nu på både nettet og via vores apps til iPhone og Android. Hvis du vil læse mere om, hvordan GroupRoom virker, kan du her læse det seneste blogindlæg.

God service er fremtiden

Vores fornemmeste opgave er at levere en god service og oplevelse til dig som bruger. Servicen kombineret med vores simple produkt er nok grunden til, at vi kan se, at der er en stor tilslutning til vores platform. Mellem september og december 2014 blev der oprettet over 2.000 projekter, og vores brugere melder tilbage, at de er glade for vores løsning, og at de netop har stået og manglet sådan en platform.

Du kan bruge GroupRoom i f.eks. skolen, i din lokale sportsklub, i spejderforeningen eller et andet sted! Valget er dit – og vi håber vi kan hjælpe dig med at opnå nogle suveræne og sjove projekter sammen med dine venner.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på ao@grouproom.com, hvis du har nogen spørgsmål, eller noget du føler, vi kan hjælpe dig med.

Vi ønsker dig velkommen og rigtig god fornøjelse med dit projekt!